Gorillalimstam

kr1,170.00kr7,890.00

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

Köp Gorilla Lim-stam

Gorilla Lim-stam # 4, utvecklad av GG Stammar, är en kraftig hybridstam som ger tunghänt eufori och avkoppling, gör gör att du kan dig ”limmad” i soffan. Dess tjocka, hartsbelagda knoppar fyller rummet med skarpa jordnära och sura aromer som ärvts från dess förälderstammar, Chem’s Sister, Sour Dubb och Chocolate Diesel.

Som sådan att den första platsen i både Michigan och Los Angeles 2014 Cannabis Cups samt High Times Jamaican World Cup, är den här flera prisbelönta hybridiserar överlägsenhet inte längre och hemlighet, och konsumenterna kommer att söka långt för att få sina länder klibbiga med Gorilla Lim # 4. Köp Gorilla Lim-stam här.

Gorillalimstammen  är bra för individer som kämpar med sömnlöshet, depression eller ångest beror starkt på denna stam, eftersom det är allmänt känt för att vara en av de hårdaste drabade höjderna som bekämpar nästan alla medicinska symtom. Köp Gorilla Lim-stam online i vår butik.

Gorilla Lim, även känt som ” Gorilla Lim # 4 ”, är dock en jämvikt balanserad hybrid (50% indica / 50% sativa) stam skapad genom att korsa de klassiska Chocolate Diesel X Sour Diesel-stammarna. Även det höga börjar med en cerebral rush som gör att du kan dig dig lycklig men ändå helt dimmig, utan hopp om att fokusera på någonting snart.

När ditt höga huvud byggs och byggs, kommer din kropp att tvättas över med en djup kroppssus, krävs gör att du kan ändra dig helt stenad och orörlig. Även dessa effekter har varierat i timmar i slut och slutar ofta i en djup sömn för de mindre erfarenheterna.

Sedan på grund av dessa effekter sägs Gorilla Lim vara perfekt för behandling av tillstånd som kronisk smärta, depression, sömnlöshet, illamående och muskelspasmer. Denna knopp har en supersur dieselkemisk smak som är otroligt hård och håller snabb vid tungan långt efter att du har tappat.

Aromen är dock ännu mer kraftfull, med lite söt över mockaeffekt som accentueras av kemisk diesel. Gorilla Lim-knoppar har också små runda, mörkt olivgröna nuggor med lila undertoner och en superfryst beläggning av små vita kristalltrichomer. Köp Gorilla Lim-stam i vår butik.

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.