Super Lemon Haze Strain

kr1,170.00kr7,890.00

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

Super Lemon Haze Strain

Super Lemon Haze Strain är en sativa- dominerande hybrid. Det tog hem första platserna i kategorin Medical Sativa vid Seattle Cannabis Cup 2014 . Det är ett original från Washington, odlat av minst två lokala kultivatorer. De är Olympia Mike och A Green Cure. Det är en blandning av Lemon Skunk och Super Silver Haze.

Det har också ett sativa / indica-förhållande på 80:20 . Det betyder att det har berusande, peppiga, cerebrala effekter. Dessa effekter använda: upphetsning, kreativitet, energi, eufori och intensiv lycka. Dessa gör denna stam idealisk för behandling av depression, trötthet, ångest, illamående och kronisk smärta.

Ytterligare stiger THC-nivåerna i denna stam. Den har minst ett prov som överstiger 25%. Detta sätter stammen nära toppen av styrka pyramiden. Men det är inte känt för sina CBD-nivåer, som regelbundet testar långt under 1%.

Med andra ord bör denna stam inte användas som det enda läkemedlet för tillståndet som svarar på CBD, såsom anfallssjukdomar. Super Lemon Haze CBD har en syrlig, smakfull citronsmak och arom med söta toner av godis.

Knoppen, som har ett fläckigt grönt och brunt utseende, är täckt med ett tätt lager av hartsartade trikomer. Denna stam är också populär på västkusten i USA och i British Columbia.

Köp Super Lemon Haze Strain online från vår butik idag. Du kan också bläddra igenom vår butik för att få andra stammar av högsta kvalitet tillgängliga till fantastiska priser.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.